Freelance opdrachten plaatsen of freelance jobs zoeken

ZELBA richt zich tot zelfstandige professionals. Hieronder verstaan we mensen die op zoek zijn naar een job op zelfstandige basis en dit voor een langere periode. Soms zelfs voor onbepaalde duur.

Zij en hun opdrachtgevers kunnen gebruik maken van deze exclusieve vacaturebank. Het gebruik ervan is gratis voor wie freelance jobs zoekt.

Freelance opdrachten plaatsen is voorbehouden aan partners waarmee we samenwerken. Vooraleer partner te worden, kan iedereen de vacaturebank gratis uitproberen door een job te posten (en deze eventueel na 30 dagen te verlengen). Wij contacteren u na afloop voor een evaluatie.

 

Freelance opdrachten

Zoekt u iemand voor een typische freelance opdracht? Dit wil zeggen iemand die op zelfstandige basis projectmatig wil werken of een welomschreven opdracht wenst uit te voeren?

Daarvoor kunt u gratis terecht op

 

freelance opdrachten

 

ikzoekeenfreelancer.com is voor het plaatsen van freelance jobs

 

 

Freelance jobs

Liever een freelance job dan een job op zelfstandige basis?

Als freelancer kunt u hiervoor terecht op

 

freelance jobs

 

ikbeneenfreelancer.com is voor het zoeken naar freelance werk

 

Ik . . freelancer brengt sinds jaar en dag freelancers en opdrachtgevers online bij elkaar. Het is niet alleen de oudste freelance marktplaats van ons land. Onze ervaring leert dat het ook een betrouwbaar en performant platform voor freelancers is.

Tot die vaststelling kwam ook UNIZO toen ze een website voor freelancers zochten om samen te werken.